pirmdiena, 2011. gada 28. marts

piektdiena, 2011. gada 25. marts

mēs i nepacietīgi...

Lai gan silts pavasaris un Lieldienas vēl "aiz kalniem", kāds nezināmas izcelsmes perētāj-kustonis tepat, zāģa galā, ietaisījies uz lielo olu sildīšanu..... (nopietnajiem lasītājiem priekšā teikšana - tas i joks!) :D :D :D

ceturtdiena, 2011. gada 24. marts

Nu koši!!

Ja kādu brīdi acīs sāk ņirbēt koši sarkanais, sulīgi melnais plus sidrabs da zelts..... tad skaidrs - mūsu krāsotāja ķērusies pie motokrosa balvām!


colorful world
bunte Farben Welt
красочных цветов мир
i colori del mondo colorato

trešdiena, 2011. gada 23. marts

klāt pie iepriekšrakstītā

:) protams, ka skaidrības nekādas - kas ir rakstīts par to TV mēbeli..... Mazliet vairāk skaidrojas, ja pameklējam kustīgas bildītes ar atsauci uz AMBILIGHT tehnoloģijām.... kaut vai šo: http://www.youtube.com/watch?v=TK4qng65TXw



Tad nu krāsu pilnīgai baudīšanai tika radīts speciāls ierāmējums un ekskluzīva mēbele vienkopus.....

Kas tālrādī svarīgākais?

Sen pagājuši tie laiki, kad TV aparātu pirkām dēļ viņā redzamajām pārraidēm! Nu jau viss redzēts un zināms.. :) Un tamdēļ televizora aplūkošana vairs neaprobežojas ar ekrāna cītīgu vērošanu, bet "iziet ārpus jebkuriem rāmjiem".. :) Krāsu mainošs bilžrāža korpuss pieprasa arī attiecīgu mēbeli. Un, skat - visos toņos zaigo arī ierāmējošā daļa, mēģinot hipnotizēt pat vistālākajā istabas stūrītī sēdošo upuri... :) vēl tik atliek pameklēt "hamaleon" aizkarus, paklāju, tapetes... :)



TV frame
TV Rahme
Телевизора рамка
TV telaio

ceturtdiena, 2011. gada 3. marts

Pilns spainis ar durvi.. :)

ja, ja, gramatiski pareizi - ar durvīm... bet šai spainī tikai viena! ;)
Tā paiet pasaules godība - reiz lepni vērta, savu mūžu godīgi kalpojusi, nu - tehniski un morāli nogurusi, dabīgas "sveķīgas" priedes koksnes vērtne, sadalīta attiecīgos gabarītos, gaida savu pārvēršanos siltumā... Paldies, ka biji un laicīgi devi vietu savai pēcnācejai! :)


Izlecējs! :)

difference
Unterschied
разница
differenza

trešdiena, 2011. gada 2. marts

Varam droši iet pensijā... :)

...jaunā maiņa ir klāt! :)

The new generation is here!
Die neue Generation ist da!
Новое поколение уже здесь!
La nuova generazione è qui!