piektdiena, 2011. gada 29. aprīlis

Globālā danču diena!

Lai nu kur, bet jebkurā sevi cienošā galdniecībā no katra stūra būkšķina uz mūziku pretendējošs signāls, visādi cenšoties konkurēt ar zāģu un elektromotoru radīto skaņu haosu. :) Lieli un mazi, vēl saskatāmi un pilnīgi vidē asimilējušies skandinātāji palīdz mums "izdejot" šo un citas dienas! Lai arī jums līksma nedēļas nogale! :)

trešdiena, 2011. gada 27. aprīlis

"krūmu lielformāta" druķieris :)


Kurš gan savu reizi nav veicis šo procesu - "paplašinājis" ofisa printerīša izdrukas formātu. Un nav jau no svara - 5 lapas vai 75... :) ka tik ir vietas uz grīdas!
Nu vairs tikai atlicis tik tāds nieks kā pārnest līnijas uz materiāla, izzāģēt, apfrēzēt, izpucēt, apdarināt, ievietot panelī, pielikt pie griestiem un ieslēgt gaismu... :)

piektdiena, 2011. gada 15. aprīlis

Lielai dienai tuvojoties

Šogad Lieldienas visiem kopā. Baznīcēni steidz pienācīgi sagatavot dievnamus lielajiem svētkiem. Pareizticīgo baznīcās greznas, lielas un dikti smagas svētbildes prasa attiecīgus paliktņus... Šie kalpo godam un priecē "božņicā" gājējus.

ceturtdiena, 2011. gada 14. aprīlis

Spīd un laistās!

Kamēr nākamās kāpnes vēl tikai prātojam, šī jau mirgo vienos uguņos! Uz tādu skrejceļu grūti netrāpīt! :D

otrdiena, 2011. gada 12. aprīlis

piektdiena, 2011. gada 8. aprīlis

Jau ilgāku laiku cilājam svarus.. :)

Pēdējā laika iezīme pie mums - spiežam uz masu! Garlaikoties nenākas - jāpadara daudz un ātri. Trenējot muskuļus, ceram, ka kvalitāte un skaistums mūs nepametīs... :) 

otrdiena, 2011. gada 5. aprīlis

Septiņgadīgie!

Visā tai burzmā un skriešanā mūsu pieņemšanās prātā un dižumā palikusi bez pietiekamas publicitātes... Varbūt arī tāpēc buču tā mazāk... :) Un amorāla te nekā nav: kā jau darba zirgiem - 7gadi - krietns stāžs! :)

sestdiena, 2011. gada 2. aprīlis

Sestdienas pievakares klusums darbnīcā :)

Komentārs te būtu katram savs, tikpat dažāds kā atšķirība starp darbnīcas rosīgo dunoņu stundu atpakaļ un rāmo putekļu netraucētību neilgu brīdi pēcāk... Jauku nedēļas nogali visiem, it visiem! :)